Новини початкової освіти

Новини початкової освіти

У листопаді місяці 2015р. у школах району пройшов Тиждень початкової освіти “Розвиток конкурентноспроможності вчителя початкових класів як основа підвищення якості початкової освіти”. Під час Тижня було проведено відкриті уроки, виставки малюнків “Це моя земля, це моя країна…”, рухливі перерви, флеш-моб “Одягну я вишиванку”, змагання, позакласні заходи, зустрічі з учасниками АТО та ін.

Активну участь у проведенні Тижня брали батьки.

Вихователі ГПД провели ряд відкритих заходів, занять.

Під час проведення Тижня проведено засідання шкільного методичного об'єднання “Особистісно орієнтований підхід як важлива умова ефективності навчально-виховного процесу в початковій школі”.

Завершився Тиждень підсумковою лінійкою та врученням нагород активним учасникам Тижня.

23 грудня 2015р. у м. Івано-Франківськ на базі ОІППО відбувся VІІ обласний Форум педагогічних інновацій у рамках теми “Інноваційна діяльність як засіб підвищення педагогічної майстерності вчителя початкових класів”.

На Форумі з проектом “Інтегроване навчання” виступила Н.Сергієнко, вчитель початкових класів Рожнівського НВК “Гуцульщина”.

Майстер-клас з теми “Виготовлення виробів за технікою квілінг” для учасників Форуму провела І.Гордій, учитель початкових класів Старокосівської ЗОШ І-ІІІ ст.

І виступ, і майстер-клас одержали високу оцінку учасників Форуму.

У грудні місяці 2015р. завершився Всеукраїнський проект “Це – наше і це – твоє”, який проводився Міністерством освіти і науки України спільно з телеканалом ПЛЮСПЛЮС.

Школярі 3 класу Космацької ЗОШ І-ІІІст. (вчитель Кушнірчук Г.Ю.), Косівської школи-інтернат-ґімназії (вчитель Пасічняк О.В.), 3-4 класів Снідавської ЗОШ І-ІІ ст. (вчитель Грималюк С.П.) стали переможцями даного проекту. Переможці нагороджені дипломами та призами.

На основі їх проектних робіт буде створено мультфільм про нашу Україну.

Для педагогів 1-4 класів проведено семінари з питань ведення шкільної документації, формування предметних компетентностей школярів.

На базі району з 04.01 по 16.01.2016 р. будуть працювати обласні курси вчителів початкових класів.

Кiлькiсть переглядiв: 355

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.